تحولات منطقه

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول گفت: کیفرخواست پرونده شرکت «نیوساد گستر ایرانیان» موسوم به گلباران صادر شد.

صدور کیفرخواست پرونده کثیرالشاکی گلباران دزفول‌
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مسلم کرم اللهی روز پنجشنبه افزود: این کیفرخواست پس از تکمیل مراحل تحقیق، انجام بررسی‌های کارشناسی، تحقیقات میدانی، اخذ اظهارات مطلعان و جمع‌آوری مستندات لازم صادر شده و بدین‌ترتیب، فرآیند رسیدگی در مرحله دادسرا به پایان رسیده است.
وی افزود: پرونده یادشده که بیش از هشت هزار شاکی دارد، طی ماه‌های گذشته با دقت، حساسیت و نظارت ویژه در دستور کار مراجع قضایی قرار داشته و در روزهای آینده برای رسیدگی به دادگاه صالح ارسال خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول با بیان اینکه صدور کیفرخواست به‌منزله ورود پرونده به مرحله دادرسی است، اظهارکرد: جزئیات پس از ثبت پرونده در دادگاه و آغاز روند رسیدگی، مطابق ضوابط قانونی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی از رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی خواست اخبار و اطلاعات مرتبط با این پرونده را فقط از مراجع رسمی پیگیری و از انتشار گمانه‌زنی‌ها، شایعات و اخبار تأیید نشده خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha